Nieuws

Mobiles for Good Challenge

09 - 06 - 2014

JAPPS is geselecteerd voor de halve finale van de Vodafone Mobiles for Good Challenge! Hier gaan we ons idee voor een Android Smart Watch applicatie voor ondersteuning van oudere met milde dementie pitchen.

Thuisarts app de #1 medische app in de App Store!!

08 - 03 - 2014

De iOS app van Thuisarts.nl is in de eerste drie dagen ruim 12000 keer gedownload. Sinds dien staat deze app steenvast op nummer 1 in de categorie medische apps!

JAPPS: meer dan alleen medische app

08 - 01 - 2014

Onze passie lig bij de ontwikkeling van medische apps. Daarnaast hebben we nog een aantal andere projecten waarmee we de wereld willen veroveren. Kijk voor meer informatie op www.webvink.nl en www.mappat.com (nog in sandbox mode)

De JAPPS survey library

23 - 09 - 2013

Voor onze tracker apps heeft JAPPS een uitgebreide survey library ontwikkeld. Deze code library stelt ons in staat om snel functionaliteiten te ontwikkelen voor het bijhouden van (persoonlijke) data. Ook de Bloeddruk bijhouden app is hiermee ontwikkeld.

Thuisarts

16 - 08 - 2013

Samen met het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG) is JAPPS de iOS app van Thuisarts aan het ontwikkelen. We zijn enorm enthousiast over dit product en kijken uit naar de samenwerking met het NHG. Hopelijk zal dit project een enorme impact hebben op de manier waarop patiënten informatie verkrijgen over ziekte en gezondheid.

JAPPS apps voor android zijn meer dan 100.000 keer gedownload

23 - 07 - 2013

Onze Android apps, Gewicht bijhouden, Tandenpoets timer, en Depressie test zijn meer dan 100.000 keer gedownload!!

iOS Gewicht bijhouden app

23 - 05 - 2013

De Gewicht bijhouden app is nu ook beschikbaar voor iOS.

De JAPPS Gewicht Bijhouden app in de Android charts

18 - 12 - 2012

In november 2012 bracht JAPPS de Gewicht Bijhouden app uit. Met deze app kunnen gebruikers eenvoudig hun lichaamsgewicht invoeren. De verandering in gewicht over de tijd wordt in een overzichtelijke grafiek weergegeven. Hierin wordt ook het gezonde gewicht van gebruikers weergegeven dat berekend wordt op basis van hun BMI (body mass index). Daarnaast kunnen ze hun streefgewicht aangeven. Gebruikers kunnen ook een herinnering instellen die ze dagelijks herinnerd om zich te wegen en hun gewicht in te voeren.

Deze app staat in Nederland inmiddels in de top 20 van de Android Play Store charts voor Health & Fitness.

JAPPS Depressietest meer dan 10.000 keer gedownload

17 - 12 - 2012

In Augustus 2012 bracht JAPPS Medical de Depressie Test uit. Met deze Android app kan je testen of je een depressieve stoornis hebt en wat de mate van je depressie is. Ook kunnen gebruikers bijhouden hoe de mate van depressie zich over de tijd ontwikkeld. Deze app is inmiddels door meer dan 10.000 mensen in gebruik genomen.