Mobiles for Good Challenge

JAPPS is geselecteerd voor de halve finale van de Vodafone Mobiles for Good Challenge! Hier gaan we ons idee voor een Android Smart Watch applicatie voor ondersteuning van oudere met milde dementie pitchen.

read more

Thuisarts app de #1 medische app in de App Store!!

De iOS app van Thuisarts.nl is in de eerste drie dagen ruim 12000 keer gedownload. Sinds dien staat deze app steenvast op nummer 1 in de categorie medische apps!

read more

JAPPS: meer dan alleen medische app

Onze passie lig bij de ontwikkeling van medische apps. Daarnaast hebben we nog een aantal andere projecten waarmee we de wereld willen veroveren. Kijk voor meer informatie op www.webvink.nl en www.mappat.com (nog in sandbox mode)

read more

De JAPPS survey library

Voor onze tracker apps heeft JAPPS een uitgebreide survey library ontwikkeld. Deze code library stelt ons in staat om snel functionaliteiten te ontwikkelen voor het bijhouden van (persoonlijke) data. Ook de Bloeddruk bijhouden app is hiermee ontwikkeld.

read more

Thuisarts

Samen met het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG) is JAPPS de iOS app van Thuisarts aan het ontwikkelen. We zijn enorm enthousiast over dit product en kijken uit naar de samenwerking met het NHG. Hopelijk zal dit project een enorme impact hebben op de manier waarop patiƫnten informatie verkrijgen over ziekte en gezondheid.

read more

JAPPS apps voor android zijn meer dan 100.000 keer gedownload

Onze Android apps, Gewicht bijhouden, Tandenpoets timer, en Depressie test zijn meer dan 100.000 keer gedownload!!

read more